به گزارش همشهری آنلاین، اگر به دنبال یک دسر اصیل ایتالیایی بسیار خوشمزه می گردید، بهتر است زودتر دست بوسیله امر شوید و تیرامیسو سفت کنید. ما اسلوب تهیه دسر تیرامیسو خانگی را درون این پیغام برایتان آورده ایم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای بوسیله | نکات کلیدی بخاطر خوشرنگ شدن این مربای خوشمزه اسلوب تهیه خیارشور خانگی | متورم وفن تهیه خیارشور در خانه طرز تهیه آش نذری | ریزه کاری های پخت آش رشته مجلسی طرز تدارک فرنی با نشاسته | ترفندهایی برای سفت کردن این دسر خوشمزه طرز تهیه شله زرد | نکات کلیدی پخت این نذری خوشمزه مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

دانه مرغ: ۴ عدد
سپاس: نیمه فنجان
قهوه: سه گانه چهارم فنجان
پودر کاکائو: به مقدار اندک
پنیر ماسکارپونه: ۴ پیمانه
شکلات تیره رنده شده: ۲ فنجان
بیسکوییت لیدی فینگر: یک بسته بزرگ

راه تدارک و اذن پخت تیرامیسو

۱. ۱۸۰ میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.

۲. سفیده تخم مرغ را بزنید تا جریان هوا یواش و پهلو بگذارید.

۳. در کاسه بزرگ دیگری، ۴ زرده تخم مرغ با قند را تا زمانی که بافت فومی به مشت بیاید، بزنید.

۴. بوسیله تدریج پنیر ماسکارپونه را افزودن کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن هم بزنید.

۵. سفیده تخم مرغ را اولین دامنه به آن افزایش کنید و با کفگیر بی آرامی بزنید.

۶. یک لایه از بیسکوییت لیدی فینگر را در کف قید مستطیل شکل بچینید و آنها را با قهوه خیس کنید.

۷. روی بیسکوییت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.

۸. بعد یک لایه دیگر از بیسکوییت لیدی فینگر را اضافه کنید، آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از موهبت ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.

۹. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که طعم مواد با تیمار اختلاط شوند.

نکات مهم در تهیه تیرامیسو

► اگر از رینگ یا قالب کمربندی استعمال کردید، کناره های قالب رو به کمک یک چاقوی تر استثنا کنید و سپس رینگ یا کمربند قالب را باز کنید.

► اگر از قالب معمولی استعمال کردید، به کمک سلفون تیرامیسو را از تو قالب بیرون کنید و پس ازآن به آرامی سلفون را از کناره های تیرامیسو استثنا کنید.

► پنیری که درون تهیه این دسر بوسیله حکم می برید، باید از نوع قلم ای و عاری نمک باشد.
تو میان انواع پنیر، بهترین گزینش پنیر ماسکارپونه است و استعمال از پنیرهای خامه ای معمولی که طعم شوری دارند طعم تیرامیسو را ویران می بطی ء.

► بهترین قهوه برای تهیه این دسر، قهوه اسپرسو است که باید کاملا تلخ و سیاه باشد.

► اگر می خواهید کل دسر یکجا سرو شود، بهتر است از قید تیغ ای استفاده کنید تا لایه ها و طبقات دسر به خوبی دیده شوند و دسر شکیل تر و زیباتر به نظر بیاید.

► این دسر بیسکوییت مخصوص به خود را دارد که به نام بیسکوییت لیدی فینگر معروف است؛ بیسکوییتی شکری با بافتن اسفنجی، استفاده از بیسکوییت های طعمدار در این دسر سهو است. در رخساره حاضر بودن دسترسی به این مدل بیسکوییت از کیک اسفنجی سهل غصه می توان به جای لیدی فینگر استعمال کرد.

► تیرامیسو را برای مهمانی ها و مجالس می توانید به صورت تک نفره و داخل لیوان های شیشه ای خواه قید های یکبار مصرف آماده کنید.

► چنانچه مایل بودید بخاطر تزئین از خامه شکلاتی استفاده کنید، قلم را بوسیله نواخت فرم بدهید و سپس به خامه کمی شکلات آب شده بوسیله نحو بن ماری که از حرارت افتاده و پودر کاکائو اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مرکب شود و بعد استعمال کنید.

منابع: ایرنا، اٌکالا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها